Notícies

Una exposició i una xerrada per conèixer els orígens de la cultura popular festiva catalana

Una exposició i una xerrada per conèixer els orígens de la cultura popular festiva catalana

Catalunya és un país de bèsties! Centenars de figures festives en forma d’animals poblen el país i apareixen durant les principals festivitats dels nostres pobles i ciutats. Però quina és la història d’aquesta tradició? Són iguals totes les bèsties? Quines tipologies de bestiari podem trobar a les nostres festes? Algunes d’aquestes preguntes tenen la seva resposta a l’exposició “Catalunya, país de bèsties”, que s’exposarà del 14 al 28 de maig a l’Aula de Cultura de l’Ateneu Santfeliuenc. Paral·lelament a aquesta mostra, el dijous 16 de maig, a les 19 h, el folklorista Amadeu Carbó ens oferirà la conferència “Què celebrem quan celebrem?”, una acció divulgativa que ens apropa de manera amena i desenfadada els secrets que s'amaguen darrera el calendari, els tipus de festes i celebracions, les diades, etc. Descobrirem que no hi ha res més endreçat que el calendari festiu i que les festes són una expressió col·lectiva que donen una imatge fidel del que som i no del que voldríem ser o creiem que som. Aquestes activitats han estat organitzades per l’Ateneu Santfeliuenc i l’Agrupació Cultural Folklórica de Sant Feliu de Llobregat, amb la col·laboració de l'Associació Cultural L'Empelt de Sant Climent de Llobregat que ha cedit el disseny de l’exposició.

Maia Biscarri presenta les seves novel·les a l’Ateneu

Maia Biscarri presenta les seves novel·les a l’Ateneu

El dimecres 22 de maig, la USLA de l'Ateneu ha convidat la Maia Biscarri a la presentació de les seves dues publicacions "El Códex Verd" i "El Códex Blau. Tobaira de les Aigües". Maia Biscarri Gassió va viure la seva infància a Sant Feliu de Llobregat. Es llicenciada en Història de l'Art i Antropologia Social i la seva innata curiositat l'ha conduït a sumar experiència tant a rebre com a donar tot tipus de cursos i tallers, particularment relacionats amb educació i aprenentatge, creativitat, creixement social i personal, escriptura i escriptures, teatre i llenguatge, interpretació del tarot i els registres akáshics, salut holística, mitologia i creences. Va col·laborar des de molt jove en diverses publicacions periòdiques, entre elles Llotja (el fanzine dels Amics del Teatre de Tarragona), la revesta Aula/Vídeo i la revista Athanor, per a la qual va realitzar entrevistes i reportatges al llarg de diversos anys. També va obtenir diversos premis literaris, entre els quals compta amb el 1r Premi Salvador Espriu de Calafell dirigit per Carles Barral; en dues ocasions el 3r Premi Nit de Sant Jordi, de l'Institut d’Estudis Penedesencs; el 2n Premi del Certamen Nacional del Diari de Vilanova i l'accèssit de novel·la dels premis literaris Roc Boronat de Barcelona. "El Códex Verd" és una narració fantàstica que és un cant a la naturalesa i al món de fantasia, al mateix temps que amaga ensenyaments útils per a la fatigosa i alhora privilegiada espècie humana. «El teu llibre és un gran llibre, amb un plantejament insòlit: relat, assaig i conte. Fantasia terapèutica sàvia i útil». (Àlex Rovira, prologuista del llibre). "El Códex Blau. Tobaira de les Aigües" és una història de paisatge. Paisatges reals i fantasia endevinada. Fantasia i reflexió sobre la condició humana. Dobles sentits i sentits per descobrir. Comença i acaba al congost de Mont-rebei, al Pallars Jussà, un racó de Catalunya on la natura encara parla. «Maia Biscarri aconsegueix una cosa molt difícil d’aconseguir en el gènere del realisme màgic: que la història sigui versemblant, fins al punt que un lector escèptic se senti commogut (i fins i tot incòmode) per aquesta serena versemblança». (Alberto Cousté, escriptor). Ens trobem, a partir de les 19 h, a l'Aula de Cultura de l'Ateneu Santfeliuenc.

Un cafè filosòfic sobre pedagogia

Un cafè filosòfic sobre pedagogia

El dimecres 8 de maig, tindrem entre nosaltres Angélica Sátiro, filòsofa, educadora i escriptora brasilera amb un llarg recorregut, que fa molts anys que viu a Barcelona, i amb qui el Café Filosòfic d'Esplugues ha col·laborat en altres ocasions, inclòs el cafè filosòfic virtual que vam fer durant la pandèmia amb els amics del Cafè filosòfic del Raval, que va abastar diversos continents, gràcies a la seva trajectòria internacional. LA PEDAGOGIA ATREVIDA COM A CASA CREATIVA Quant a l'educació, la COVID-19 ens va imposar una frenada reflexiva. No sols es dubtava del sistema educatiu i el paper de l'escola, sinó de les maneres d'educar formal i informalment a les noves generacions. Educar, per a què? Quin tipus de societat volem? Quin tipus d'ésser humà? Com educar en temps de pandèmia? Quins són els continguts necessaris? Què avaluar i de quina manera? Com s'aprèn millor? Què cal aprendre? Què fer amb la bretxa social que ha quedat palesa durant la pandèmia? Són moltes les preguntes sobre l'acte educatiu i totes les seves ramificacions. Algunes respostes solament pretenen tornar a la normalitat o a un simulacre d'ella. Potser perquè bona part d'aquestes preguntes ja existien abans de la pandèmia. …Gaston Bachelard parla de l'existència d'una casa somiada, que inventem i habitem principalment en moments d'inconformitat amb la casa real. És una casa que pertany al món oníric i reflecteix el nostre ideal. Per a aquest filòsof, els somnis demanden els seus propis espais imaginats. Per a la pedagogia atrevida aquesta característica és metàfora de la manera d'entendre com eduquem i com ens eduquen, ens movem entre l'interior i l'exterior de manera multidimensional, aprenem de manera sensible, empírica i també abstracta. (Angèlica Sátiro, La pedagogia atrevida, Santillana, 2023.) La pedagogia atrevida és una manera creativa d'entendre l'educació del segle XXI. Reflexiona i proposa sortides innovadores per a aspectes essencials tant en l'educació formal com en la no formal i informal. Per això va dirigida no solament a escoles i universitats, sinó també a associacions, museus, centres de cultura, ciutats, etc. El propòsit d'aquesta línia és col·laborar per al desenvolupament innovador d'una ciutadania creativa en els diferents àmbits educatius de la societat. Es basa en la tesi doctoral Pedagogia per a una ciutadania creativa i en una experiència de més de 37 anys en l'educació formal, no formal i informal de diferents països. Aquesta línia té encallades metodologies desenvolupades i utilitzades en diferents àmbits i països. Són adaptades als variats contextos i a les demandes específiques. Us esperem, com sempre, a l’Aula de Cultura, a les 19 h. Aprendrem molt!  

Selva Nua i Maria Jaume tanquen l’Atensa’t 2024

Selva Nua i Maria Jaume tanquen l’Atensa’t 2024

Arriba el tercer i últim concert de l'Atensa't 2024! El divendres 3 de maig, a partir de les 22 h, tindrem concert doble amb Selva Nua i Maria Jaume. Selva Nua és una banda lleidatana que debuta amb el seu disc “Momentani”. Sonoritat pop amb influències soul i picades d’ullet a la música lo-fi, lletres introspectives i evocadores, melodies singulars, diferents i sorprenents, sintetitzadors nostàlgics, guitarres mesurades, línies de baix emblemàtiques i bateries tenaces… Una veritable glopada d’aire fresc per la nostra escena musical. Maria Jaume presenta a l'Ateneu el seu recent publicat disc “Nostàlgia Airlines”. Botigues de souvenirs i postals esgrogueïdes de paisatges ara irreconeixibles. Aquella Mallorca vintage que va obrir les portes al turisme, fa temps que ha emprès el vol cap a la distòpia. Nascuda al ventre de la bèstia, Maria Jaume es pren un vàlium mentre l’avió s’enlaira i veu des del cel com Palma i Miami es fusionen en un tot estroboscòpic. Benvinguts a la festa de la Mallorca retrofuturista. Cordeu-vos els cinturons. Les entrades són a la venda al web i a la secretaria de l'Ateneu.

Concert de primavera de la Coral Crescendo

Concert de primavera de la Coral Crescendo

El diumenge 28 d’abril, la Coral Crescendo de l’Ateneu presenta el seu concert de primavera, a les 19 h, a la Sala d’Actes. Una actuació amb un repertori variat d’una selecció de cançons i ritmes del món sota la direcció de Bernardo Latini, director de la Crescendo des d’aquest curs 2023-2024. L’entrada és lliure i amb taquilla inversa (el públic pot pagar el que consideri en acabar l’espectacle).

Un diumenge coral a Sant Feliu

Un diumenge coral a Sant Feliu

El diumenge 5 de maig Sant Feliu de Llobregat celebrarà una jornada de cant coral amb dos concerts de grups joves i propers que presenten els seus projectes amb molta il·lusió a l’Auditori del Palau Falguera. A les 12 h del migdia, el Cor 685 presentarà el seu espectacle “I no t’ho ha dit ningú”, un viatge musical centrat en la salut mental amb el que vol contribuir a trencar tabús sobre una qüestió com aquesta a través de la música. És un espectacle en el qual el Cor 685 interpreta, acompanyat de piano, guitarra, baix i bateria, deu temes musicals de gèneres diferents que tenen com a element comú la forta càrrega emocional que transmeten. La proposta convida el públic a connectar amb les emocions i reflexionar sobre la importància de la salut mental en el dia a dia de la societat en general i, alhora, de cadascú en particular. El títol de l’espectacle és una frase de la cançó Cara de cul, d’Oques Grasses, un dels temes del repertori. El repertori combina contrastos: des de sensacions de vulnerabilitat, tristesa, malestar i desbordament, fins a moments lluminosos, de canvi, creixement i superació personal i es presenta amb la il·lusió i les ganes de generar una experiència completa de reflexió, creixement i acceptació en el context de la salut mental.  A les 18.30 h tindrà lloc l’espectacle de Roig Korai, que inaugurarà el 17è Cicle Coral de Sant Feliu de Llobregat amb el seu concert de primavera. L’espectacle consta d’un repertori dividit en quatre parts, que són els quatre mesos de primavera: març, abril, maig i juny i format per temes que canten sobre roses i ametllers, sobre els ocells, la llum, el sol… Una subtil celebració de la primavera sota la direcció de Lídia Paloma i l'acompanyament al piano de Paul Perera. El primer bloc el formen dues peces: Si tus penas no pruevo, de Francisco Guerrero (1528-1599), i Els ametllers, de Josep Ollé (1987). Els ametllers ja són tots florits a principis de març, i amb aquesta peça comença la primavera. El segon bloc és l’abril, temps de roses. Les peces protagonistes són La Rosa, del musical del Petit Príncep, i El ruiseñor y la flor, una havanera de Ricardo Lafuente Aguado (1930-2008). Al tercer bloc ens acompanyen Laia Ussetti al violí i Nerea de Miguel al violoncel en la peça Al cel, de Gerard Boada (1969). Tot seguit venen les obres Hotaru koi, una cançó infantil japonesa que parla d’una cuca de llum, i Masurca de bosc, una proposta musical de VorAigua (Muntsa Moral i Paul Perera). Al quart i últim bloc ens acomiadem de la primavera amb Cançó de bressol, de VorAigua, i Suo-gân, una altra cançó de bressol tradicional de Gal·les, arranjada per Josep Vila i Casañas (1966). Acabem el concert amb el Cantique de Jean Racine, de Gabriel Fauré (1845-1924), una joia plena d’esperança de la música francesa. En definitiva, cants sobre roses i ametllers, sobre els ocells, la llum, el sol… Una subtil celebració de la primavera.

I no t’ho ha dit ningú Cor 685 de l’Ateneu Santfeliuenc Diumenge 5 de maig · 12.00 h Auditori Palau Falguera Sant Feliu de Llobregat
Roig Korai Cor de noies de l’Orfeó Gracienc 17è Cicle CoralDiumenge 5 de maig · 18.30 h Auditori Palau Falguera Sant Feliu de Llobregat
COMPRAR ENTRADES Els cors El Cor 685 és un cor de música moderna de Sant Feliu de Llobregat que compta amb un repertori que inclou des de clàssics de la música pop i temes de musicals fins a temes de hip-hop o música folk de diverses cultures. El cor va néixer el 2010, forma part de l’Ateneu Santfeliuenc i actualment està format per una vintena de veus. La directora és la Marta Carretón, que dirigeix la formació vocal des dels inicis. És un grup dinàmic i versàtil, amb un repertori canviant i actualitzat, sempre obert a noves experiències i col·laboracions que donen lloc a espectacles i projectes diversos. Habitualment treballen amb arranjaments fets específicament per a aquesta formació. El cor es forma regularment en habilitats escèniques com la tècnica vocal, l’expressió i la percussió corporal, eines que després incorporen als nostres espectacles. Durant tot aquest temps, el Cor 685 ha apostat per un repertori eclèctic, com es reflecteix al disc Bonic i nostre, gravat el 2018 i on s’inclouen els temes que més han marcat i configuren la seva personalitat. A més, també han consolidat diversos espectacles, com I no t’ho ha dit ningú, Lift Your Spirit o 685 hores viscudes. Una vida a través de musicals. El nom Roig Korai és una creació de les pròpies cantaires de la formació, que l’any 2011 van esdevenir el Cor de Noies de l’Orfeó Gracienc de Barcelona. Roig Korai ve, d’una banda, del significat del roig corall (vitalitat i passió) i del significat de korai en grec (dona jove). Des dels seus inicis, el cor ha estat dirigit per Laia Santanach, amb Paul Perera a la sotsdirecció i al piano. Des d’aquest mateix març, n’ha assumit la direcció la Lídia Paloma. L’Orfeó Gracienc, és una entitat del barri de Gràcia que promou la música coral des de l’any 1904. Actualment, l’entitat compta amb quatre cors infantils, un cor jove, un cor de noies, un cor per a adults amb menys experiència, un cor de dones d’edat avançada i el cor principal, que actualment dirigeix Pablo Larraz. Roig Korai ha realitzat concerts a diversos punts de Catalunya i ha fet intercanvis amb diversos cors de noies i mixtos, inclòs un a Tolosa, al País Basc. Recentment (2020-21), el cor ha estat convidat a participar al cicle “Cultura Popular als Ateneus” i a la Setmana de Cant Coral d’Hospitalet. D’altra banda, el cor és membre de Corals Joves de Catalunya, que ha dut les Roig Korai a cantar al Palau de la Música i altres espais i celebracions conjuntes. En aquest marc, Roig Korai ha estrenat dues obres guanyadores del 2n Concurs de Composició jove de Catalunya al Palau de la Música durant la Trobada General de Corals Joves de Catalunya (2021). Roig Korai ha participat, també, en l’enregistrament de la cantata La venedora de llumins, de Joaquim i Paul Perera, obra escrita per a tota la família coral de l’Orfeó Gracienc en el marc del seu 110è aniversari. L’any 2017 el cor va participar en el documental sobre les famílies corals a Catalunya que es va projectar en la inauguració de l'11è Simposi Mundial de Cant Coral que es va celebrar a Barcelona. El cor ha treballat amb directors com Lluís Vilamajor, Oriol Castanyer, Montse Meneses, Nerea de Miguel, Montserrat Roset o Marta Carretón, actual directora del Cor 685 de l’Ateneu Santfeliuenc. El Cicle Coral El Cicle Coral és una iniciativa de l’Ateneu Santfeliuenc, amb el suport de l’Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat, que pretén consolidar la programació estable de concerts corals a Sant Feliu de Llobregat, descobrint així diverses formacions de cant coral d’arreu del país, així com el repertori d’autors de tots els temps. Al llarg de les setze edicions realitzades hi han passat algunes de les formacions més importants del cant coral a Catalunya com la Coral Cantiga, la Lieder Càmera, el Cor d’Amics de la Unió de Granollers, l’Esclat Gospel Singer, la Coral Sant Jordi, el Cor Madrigal o el Cor de l’Orfeó Lleidatà, així com corals d’arreu del món com el el Cor Safari d’Uganda o el Singing Sensations Youth Choir de Nord-Amèrica. El projecte va néixer l’any 2007 gràcies a les seccions corals Tic Tac i Crescendo de l’Ateneu amb la voluntat de ser una plataforma oberta a les principals formacions de cant coral d’arreu Catalunya. El Cicle Coral s’ha consolidat al llarg dels anys com l’única proposta de programació regular i estable de cant coral a la comarca del Baix Llobregat. Al llarg d’aquests anys, corals d’arreu del país han participat en aquest cicle, amb registres que van des del repertori clàssic al pop, passant pel gòspel, la world music o la cançó. És una activitat de difusió musical consolidada a la nostra ciutat, amb una gran qualitat en els concerts i una mitjana d’assistents a les actuacions al voltant del centenar de persones per concert.

Taller de dibuix urbà (urban sketching)

Taller de dibuix urbà (urban sketching)

Nou taller a l'Ateneu! El dibuixant santfeliuenc Martí Viladomat, conegut amb el seu nom artístic Matidees, impartirà del 14 de maig al 18 de juny un taller de dibuix urbà o urban sketching. Les tardes de dimarts, de 18 a 20 h, podràs introduir-te a la Filosofia de registrar visualment el teu entorn. Seran sis sessions on començaren descobrint el món del urban sketcher, veurem materials, perspectiva, composició, volum i el que pugui ser d'interès al personal sobre el tema. Farem un mínim de teoria per acabar dibuixant pels carrers de Sant Feliu. Les places son limitades, el preu 80 € i les inscripcions ja son obertes a la secretaria a l'Ateneu, de dilluns a divendres, de 17 a 22 h.

Vicent Andrés Estellés protagonista de la Setmana per la Llengua a l’Ateneu Santfeliuenc

Vicent Andrés Estellés protagonista de la Setmana per la Llengua a l’Ateneu Santfeliuenc

L’Ateneu Santfeliuenc ha volgut dedicar les activitats entorn la Setmana per la Llengua a Vicent Andrés Estellés, poeta valencià del qual es commemora oficialment l’Any Estellés el 2024 amb motiu del centenari del seu naixement. Del 22 d’abril al 3 de maig, celebrarem Estellés amb una exposició, una presentació de llibre i un recital. Pocs poetes han tingut una incidència social i cívica com Vicent Andrés Estellés amb els seus versos. Cronista dels temps més foscos de la llarga postguerra i el franquisme, i posteriorment, dels moments més difícils de persecucions lingüístiques i culturals al País Valencià, amb la seva obra va construir una veu inconfusible i la va modular amb un estil únic que, durant dècades, s’ha anat identificant com la veu col·lectiva d’un poble. El dilluns 22 d’abril, a partir de les 19 h de la tarda, el cantautor valencià Pau Alabajos presentarà el seu llibre “La veu d’un poble”, amb concert acústic posterior amb un grapat de versos d’Estellés convertits en cançó que formen part del seu darrer disc publicat “Una granota viva a la butxaca” (RGB Suports, 2024). En aquest llibre únic, la primera biografia sobre Vicent Andrés Estellés, el músic i escriptor Pau Alabajos ens acosta al recorregut vital del poeta amb motiu de la celebració del centenari del seu naixement. Un viatge que parteix dels seus poemes clau per mostrar-nos la vessant més humana d’Estellés. El fill del forner de Burjassot. El periodista compromès acomiadat pel diari on treballava. El poeta que es conjura amb la causa dels explotats i la reconstrucció d’un país vençut. Que igual recitava en una associació de veïns que rebia els màxims guardons de les lletres catalanes. Que es convertí en emblema i matèria primera del moviment popular de la Nova Cançó. I que, mentre la nostra xarxa cultural de base el reconeixia arreu del país, era perseguit i amenaçat per la dreta franquista que encara avui l’intenta censurar. El poeta que va esdevenir la veu d’un poble. Aquest acte servirà també d’inauguració de l’exposició “El poeta que estimà la vida”, un recull produït per la secció de Tradicions i Costums de l’Espluga Viva cedit a la nostra entitat per a l’ocasió. L’exposició es podrà visitar a l’Aula de Cultura de l’Ateneu fins el 3 de maig, de dilluns a divendres, de 17 a 21 h.

           

Conversar en un cafè filosòfic

Conversar en un cafè filosòfic

En el pròxim cafè filosòfic, el dimecres 17 d'abril, parlarem d’ètica, de bioètica, de dialogar, de practicar filosofia, de la filosofia popular i de què són els cafès filosòfics. Prendrem com a punt de partida el nostre llibre Un cafè filosòfic sobre bioètica, de Margarita Boladeras i Carme Porta, i comptarem amb la presència de diversos companys que entenen la filosofia com una pràctica dialogant, lliure i popular, com un dels elements que poden contribuir a bastir una societat lliure i democràtica. Us esperem a l’Ateneu Santfeliuenc el dimecres 17 d'abril, a les 19 h. "El principal problema que enfronta el filòsof és fonamentalment saber què és filosofar". Pierre Hadot. Al segle XVIII, va aparèixer la noció d'allò que anomenem filosofia popular, que era, al capdavall, una filosofia que podia ser practicada per la gent del món, i que era una manera de viure. Aleshores el mot “filosofia” va prendre un sentit molt específic. És aquesta filosofia popular allò que ha influenciat la noció de filosofia “còsmica” a Kant, tot prenent el mot “còsmic” el significat de filosofia cosmopolita. Però Kant, de fet, i això és molt important per a ell, oposa aquesta filosofia practicada a la filosofia purament teòrica dels “artistes de la raó”. No puc relatar la història d’aquesta tradició, però (…) es pot observar la continuïtat de dues tradicions des de l'edat mitjana: una que privilegia el discurs filosòfic i una altra que integra en la filosofia la perspectiva del mode de vida, de l'exercici viscut. Pierre Hadot, La filosofia com a manera de viure. …Podem dir que sí, la bioètica és dialògica en un sentit ampli. Perquè una de les aportacions importants de la bioètica és la consideració que hem de treballar interdisciplinàriament. Hem de dialogar, hem d'arribar a consensos; i aquest és el terreny de la bioètica en general en tant que anàlisi moral de l'àmbit biosanitari i de les biotecnologies (…) Als comitès de bioètica hi ha d'haver persones de diferents sectors, no només els metges, o no només els biòlegs, sinó metges, infermeres, personal sanitari, malalts, persones que no estan dins d'aquest àmbit, juristes, etc. Filòsofs n’hi ha quasi sempre en els comitè de bioètica. Hi ha d'haver un filòsof?, per què? Doncs per ajudar al diàleg, bàsicament. Llavors, en aquest sentit ampli, podríem dir que la bioètica realment és una pràctica de diàleg; que obliga a una pràctica dialògica permanent en l'àmbit de la salut. I no només entre persones d’aquests determinants sectors, sinó d’aquests grups amb la societat. Margarita Boladeras, Un cafè filosòfic sobre bioètica. Jaume Grau Massalleras, Cafès Filosòfics

De la fotografia analògica a la intel·ligència artificial

De la fotografia analògica a la intel·ligència artificial

El divendres 19 d’abril, a les 19 h, a l’Aula de Cultura de l’Ateneu Santfeliuenc, la fotògrafa Ariadna Arnés ens presenta una xerrada sota el títol “Reviure records. De l’analògic a les IA”. Des dels dotze anys l’Ariadna ha fotografiat cada dia de la seva vida i ara ens descobrirà com la Intel·ligència Artificial està canviant la indústria de la fotografia i com podem utilitzar-la per millorar el nostre treball; també per a crear un nou discurs visual. Ariadna Arnés (Barcelona 1976) és fotògrafa documental i editora. Amb una carrera fotogràfica de 25 anys, ha après a explorar les emocions i les històries que es troben en els racons més inesperats. Recentment, ha aprofundit en el món de l’art amb intel·ligència artificial, descobrint les noves possibilitats que aquest àmbit ofereix. Aquesta exploració l’ha conduït a transformar les seves fotografies en obres que expressen emocions i sentiments d’un manera diferent de com ho havia fet fins ara amb la càmera. A través de la seva obra creada amb IA, Ariadna explora temes com la femineïtat, la solitud, la bellesa, la nostàlgia, els somnis i els records. La seva trajectòria professional es basa en una profunda passió per la fotografia i una incessant recerca de noves formes d’expressió a través de la imatge, actualment explorant les possibilitats creatives de la IA. Aquesta activitat s’emmarca en el Cicle de Xerrades de Fotògrafs de l’Ateneu, secció de la nostra entitat.

“El amor tiene la culpa”, una comèdia en quatre temps

“El amor tiene la culpa”, una comèdia en quatre temps

El divendres 12 d'abril portem a la Sala d'Actes de l'Ateneu una comèdia teatral protagonitzada per Manel Romeu i Ritxi Olivé. Quan coneixes a algú, t'imagines les possibilitats cap a on podria anar aquesta relació? Serem amics? Amigues? Parella? Matrimoni? Amants? Tot depèn del moment en el qual ens coneixem i com ens sentim, veritat? Guilli i Biel es coneixen una tarda de divendres qualsevol. Quantes vides possibles hi ha després d'un: "Perdona, està ocupada la cadira?" Us oferim quatre històries en clau de comèdia que podrien ocórrer entre dos homes que l'única cosa que tenien en comú al principi era Faulkner. Un espectacle que ha estat molt de temps en cartellera al Teatreneu de Barcelona amb molt bona acollida del públic (una puntuació de 9.6/10 a Atrapalo).

Molt ben actuada i escrita . És un luxe poder veure teatre fet a casa de tan bona qualitat. La història de l'amor i els QR va ser deliciosa!! Totalment recomanat.
Em va encantar. Molt divertida, fresca, entretinguda, excel·lent posada en escena i amb grans actors. Totalment recomanable!
Un espectacle de Quàlia Teatre sota la direcció de Sònia Espinosa. Obrirem portes a les 20 h i hi haurà servei de barra. Les entrades ja son a la venda, des de 8 €, a la secretaria i el web de l'Ateneu. COMPRAR ENTRADES  

Novetats als Tallers de l’Ateneu

Novetats als Tallers de l’Ateneu

El 4 d'abril comença una nova tanda de tallers de fotografia de l'Ateneu! Tallers especials de primavera, amb llum de dia i classes teòricopràctiques a exteriors. Com sempre, s'ofereixen tres cursos segons nivell i es tracta de 8 sessions (amb alguna extra!) a un preu de 80 € el curs complet. Queden places al nivell inicial i al curs especial de composició. Aquí en trobaràs tots els detalls, no et quedis sense la teva plaça! El taller de ioga amplia els seus horaris i ofereix una classe amb un temps especial dedicat a la meditació, els dijous, de 19 a 20.15 h. El taller de ioga de l'Ateneu ofereix sessions amb aforaments reduïts i correcció de postures personalitzada. Trobaràs més informació aquí. Recorda que per a gaudir dels tallers de l'Ateneu cal estar associat a l'entitat. Aquí t'expliquem tots els detalls per apuntar-t'hi.

Subscriu-te a l'Altaveu Digital
El butlletí de l'Ateneu Santfeliuenc
 

Agenda

Us de cookies

Aquest lloc web utilitza cookies perquè vostè tingui la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies,, cliqueu l'enllaç per a més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies